Er zijn de afgelopen tijd regelmatig problemen met de populaire XBMC add-on 1 Channel. Oorzaak is een verhuizing van het domein en een gewijzigde domeinnaam (letmewatchthis).

Via XBMC zal automatisch een update van de add-on worden verspreid om deze problemen op te lossen, maar in afwachting daarvan kun je ook zelf 1Channel weer aan de praat krijgen.

Als je de mini pc bij ons heb gekocht beschik je al over een versie van XBMC met de zogenaamde Fusion installer. Heb je je apparaat elders aangeschaft dan moet je deze installer nog even installeren via bestandsbeheer->locatie toevoegen en dan http://fusion.xbmchub.com als locatie toevoegen.

Stap 1

Ga in XBMC naar Systeem -> Instellingen-> Add-ons->Installeren m.b.v. zipbestand


Stap 2

Open Fusion, ga naar de map Video->Repositories en klik op de Repository.xbmchub.1.0.0.zip. Wacht op de melding dat deze add-on is ingeschakeld.

xbmchub

Stap 3

Ga naar Add-ons downloaden, vervolgens naar de XBMCHUB.COM Addon Repository. Kies daar de Programma addons en installeer de XBMCHUB… Maintenance add on. Wacht weer even op de melding dat deze is ingeschakeld.

Stap 4

Ga in het hoofdmenu naar Programma’s ->Programma add-ons en klik op de XBMCHUB… Maintenance add on. Je krijgt dan eerst een configuratieschermpje. Je hoeft daarin niets aan te passen. Klik op OK

 

XBMC Maintenance

XBMC Maintenance

Er verschijnt af en toe een promotiescherm an XBMChub. Gewoon wegklikken!

Zo, de Maintenance add on is ingeschakeld. Daar kun je later nog een hoop plezier van hebben.

Stap 5

Ga in de Maintenance Add-on naar Fixes en klik op  de 1Channel domain fix. Nog even wachten op de melding dat de fix is gelukt en je kunt weer van 1Channel genieten.

Met dank aan de crew van xbmchub.com

We zullen trouwens vanaf vandaag alle mini pc’s uitleveren met de Maintenance add on geïnstalleerd. Dat is wel zo makkelijk.

 

 

 

 

 

 


FacebookTwitterMore...