De spelers van WeTek zijn op meerdere punten uniek. Eén zo’n punt is de mogelijkheid Netflix in HD te spelen. Geen enkel ander Androidkastje heeft de daarvoor benodigde licentie. (met uitzondering van de behoorlijk duurdere Nvidia Shield).

De standaard Netflix Android app heeft alleen wat beperkingen. Je kunt hem alleen bedienen met een muis en als je een film start is het beeld altijd eerst even lage kwaliteit voordat Netflix doorstart naar HD-kwaliteit. Kan dat niet anders? Jazeker, de WeTek community heeft er wat op gevonden. Ze hebben de Android TV-versie van de Netflix app die je aantreft op bijvoorbeeld Nvidia Shield wat gemodificeerd, zodat je deze ook op je WeTek Core of Hub kunt draaien. Kun je voortaan Netflix bedienen met de pijltjestoetsen en hij start direct in HD. Beter toch?

Je kunt de aangepaste Netflix app hier downloaden. Voordat je deze versie installeert kun je het beste eerst even de bestaande Netflix app volledig verwijderen.

Er zijn overigens nog meer gemodificeerde apps beschikbaar. Een overzicht vind je in de WeTekforums

Uiteraard leveren we de Plug & Play versie van de WeTek Hub en de WeTek Core voortaan met deze gemodificeerde Netflix app.

 

 


FacebookTwitterMore...