Heb je het nieuws gevolgd over de Apple Watch? Geweldig mooi apparaat, maar wel erg duur en je kunt er niets eens mee bellen.

Mijn contact in China is ook een echte gadget freak die altijd op zoek is naar de nieuwste snufjes. Hij attendeerde mij op de G2 Smartwatch van No 1. Dit fraaie horloge is meer dan 300 Euro goedkoper dan de Apple Watch en heeft wel een killer feature, je kunt er mee bellen! En dat niet alleen, je kunt bijvoorbeeld je SMS- en Whatsapp-berichten op je horloge lezen, het is een hartslagmeter en stappenteller. De G2 Smartwatch kan ook foto’s maken en video-opnames. Een Android Mini Computer om je pols. Anders dan de Apple Watch werkt de G2  met iPhone en Android en hij is in Nederland verkrijgbaar!

Kijk de video maar eens.

Ik heb hem een tijdje in gebruik en het is een geweldig leuk apparaat. Er zijn best wat zaken, die niet optimaal zijn. De kwaliteit van de foto’s en video’s is niet erg best, maar het is leuk dat het met een horloge  kan.  Dat je om de dag je horloge moet opladen is ook even wennen. Mooiste blijft toch het bellen via het horloge. Je kunt je telefoon gewoon in je zak laten zitten en dames:  je hoeft niet in de handtas te grutten als er iemand belt. Je neemt gewoon op met je horloge. Moet je de omstanders eens zien kijken als je tegen je horloge staat te praten.

Het doet me een beetje hier aan denken…..

Michael Knight

 

 

 


FacebookTwitterMore...