Eredivisie Live is opgekocht door Fox Sports en dat is aan de prijs wel te merken. Een losse wedstrijd kijken kost nu maar liefst € 11,95!  Gelukkig kun je voor 4 Euro meer een (maandelijks opzegbaar) abonnement nemen.

Natuurlijk kun je via de XBMC add-on SportsDevil of de Android app SopCast op zoek gaan naar een gratis stream van een Eredivisie wedstrijd maar de laatste tijd zijn de streams dungezaaid (of ik moet niet goed zoeken…).

Toch heeft de overname door Fox Sports ook een positieve kant. De Android app en de kwaliteit van de streams via deze app zijn behoorlijk verbeterd. Ook als je geen betaald abonnement hebt kun je via de app kijken naar voorbeschouwingen, samenvattingen en nieuws. Voor bijvoorbeeld samenvattingen moet je wel een account aanmaken, maar dat is gratis.

FoxSports

Zo valt er voor de voetballiefhebber ook  gratis veel te genieten. Wat is zo’n Android Mini PC dan een uitkomst. Heerlijk op de bank kijken en de samenvattingen uitzoeken en kijken op een moment dat het jou uitkomt. De Fox Sports app is wat mij betreft een aanrader.

Download

 

 

 

 


FacebookTwitterMore...