De WeTek Core is momenteel onze meest verkochte box en het is wel duidelijk waarom. Geen enkele andere box in deze prijsklasse biedt zoveel mogelijkheden. Met name de combinatie van een voortreffelijke Kodi met Netflix in 1080P Full HD is uniek. De Core heeft meer voordelen die misschien minder bekend zijn, laat ik er daarom eens een uitlichten die met name muziekliefhebbers zal aanspreken.

Spotify

Heb je een Spotify account – en wie heeft dat niet – dan is de WeTek ook een uitstekende keuze. Je kunt op de WeTek de Spotify app draaien om je muziek via de TV en/of je stereo af te spelen. Zelfs de gratis versie van Spotify werkt op de WeTek Core, niet de beperkte versie zoals op je smartphone, nee de volledige versie zoals op je pc of tablet. Je kunt dus onbeperkt zoeken en elk gewenst nummer gratis afspelen.

hello

Spotify Connect

Heb je een Spotify Premium account dan wordt het nog mooier. De Spotify app op je pc, smartphone of tablet zal herkennen dat Spotify ook op je WeTek draait. Je kunt de muziek en afspeellijsten opzoeken op je computer en door de WeTek laten afspelen.  Je computer is zo de afstandsbediening voor Spotify op de WeTek. Zelfde trucje werkt ook met je smartphone of tablet.

WeTek Core - Spotify


Autostart

De WeTek heeft nog een feature die hierbij van pas kan komen. Je kunt namelijk instellen dat Spotify automatisch start zodra je de Core aanzet. Is het geluid van de Core aan je stereo gekoppeld dan hoeft je TV niet eens aan om de muziek te bedienen. In onze WeTek Core handleiding vind je hoe je dit regelt.

Meer muziekmogelijkheden

De muziekmogelijkheden zijn natuurlijk niet beperkt tot Spotify. Ook Kodi staat op de WeTek Core. Kodi is vooral bekend om add-ons als Exodus waarmee je gratis films en series kunt kijken, maar ook voor de muziekliefhebber zijn er interessante add-ons. Wat dacht je van de add-on “Movies about Music”bijvoorbeeld.

moviesaboutmusic

Je kunt je hele muziek en muziekvideocollectie in Kodi laden en alles vanaf één plek bedienen.

kodialbums

En met een mooie skin heb je de TV liever wel aan bij het afspelen van de muziek. Je krijgt de songteksten er zelfs bij.

kodiafspelen

Je ziet het, de WeTek Core is van alle markten thuis en biedt ook voor de muziekliefhebber tal van mogelijkheden. Kortom, er zit (ook) muziek in de WeTek Core.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de WeTek Core? Ik vertel je er graag meer over. Neem gerust even contact op of kijk op de productpagina.


FacebookTwitterMore...