Minix heeft een een nieuwe versie van de speciale XBMC versie voor Minix apparaten uitgebracht. Uiteraard is deze nieuwe versie gebaseerd op XBMC Gotham 13.

Voordelen

Het is een stuk eenvoudiger een gekoppelde harde schijf of USB-stick te vinden. Je vindt deze nu direct onder “Bestanden”. De audio is verbeterd, 3D ondersteuning  is uitgebreid ook voor 3D ondertiteling en nog veel meer. Kortom alle voordelen van XBMC Gotham zijn nu ook op de Minix beschikbaar. Omdat deze XBMC for Minix helemaal is afgestemd op de Minix doet hij het zelfs nog beter dan de standaard Gotham.

Nadelen

Het systeem van de ondertiteling is drastisch gewijzigd. Je zult dit even opnieuw moeten instellen.  Zie voor de handleiding stap 4 op deze pagina

Upgraden?

  • Download de nieuwe XBMC for Minix 13.1 via de browser op je Minix.
  • Open de Explorer App en zoek het bestand op in je Download map.
  • Klik op dit (.apk)bestand en de installatie gaat lopen (over je bestaande versie van XBMC for Minix heen).
  • Al je instellingen en add-ons in XBMC blijven in tact. Je hoeft alleen de nieuwe ondertitelingsfunctie nog even zelf te installeren. Zie stap 4 op deze pagina.

Geen zin in gepruts in instellingen?

Je kunt na het installeren van XBMC for Minix  als extra ook ons installatiepakket voor een customuitvoering van Minix downloaden, dan hoef je verder niets in te stellen en heb je in één keer een volledig ingerichte XBMC for Minix.  Meer info

 

 


FacebookTwitterMore...