Minix Neo X7 Mini Custom

We leveren onze customversie van de Minix Neo X7 al een tijdje uit met de geweldige firmware van HardwareGuru. Op veler verzoek is nu ook de Minix Neo X7 mini verkrijgbaar in een customuitvoering op basis van nieuwe firmware van HardwareGuru.

Het bijzondere aan deze firmware is dat HardwareGuru er in is geslaagd de volgende apps werkend te krijgen:

– NPO live en Uitzending Gemist;
– RTLXL; 
– 3FM (ook de camera);
– NPO FIFA 2014;
– NLziet;
– Ziggo TV.

Jammer dat dit ten koste gaat van de werking van Netflix. Deze app start namelijk op met een vervormd beeld, maar na een 20 seconden verdwijnt dat.  Daar valt dus wel even mee te leven.

Minix Neo X5 Custom

Goed nieuws voor de bezitters van onze Minix X5 Custom. Ook voor de X5 is er een nieuwe versie op basis van de HardwareGuru firmware. Deze versie is ook meteen voorzien van de laatste Gothamversie van XBMC for Minix. Ik had deze versie als download willen aanbieden, maar het blijkt via de backup/restore procedure niet altijd goed te werken.


Wil je Minix X5 laten upgraden naar deze nieuwe customversie, neem dan even contact op. Bestaande klanten betalen alleen de verzendkosten. Heb je de Minix X5 elders gekocht dan bedragen de kosten € 20,-.

Minix Neo X7 Custom

De huidige versie van de X7 Custom firmware is eigenlijk al zo goed dat we hebben besloten nog even verder niets aan te passen. Maar er komt binnenkort een verrassing voor degenen die deze box vooral voor XBMC gebruiken. Even geduld nog.

Minix Neo X8-H Custom

Er is voor de X8-H nog geen customversie beschikbaar, maar wees gerust ook die komt er aan. We wachten nog even op de nieuwe versie van de firmware van Minix zelf waarin de laatste kleine ongemakjes naar verwachting zijn gladgestreken.

Het goede nieuws: Iedereen die nu bij ons de X8-H aanschaft of al heeft aangeschaft krijgt een gratis upgrade naar de Customversie.

 


FacebookTwitterMore...