De M8 (E-M8) heeft misschien een wat slechte start gehad, inmiddels is het een van de meest gewaardeerde Android TV boxen. De prima prestaties en schappelijke prijs maken deze box een aanrader en een uitstekend alternatief voor de duurdere Minix X8 modellen.

Met ingang van deze week verkopen wij de M8 met nieuwe firmware en een geheel nieuwe inrichting. Een overzicht van de nieuwe features:

Nieuwe firmware

Momenteel is de Finless 1.8 de beste firmware voor de M8. Deze firmware maakt de M8 een stuk stabieler. Aan- en uitzetten via de afstandbediening werkt nu zonder problemen, de ethernetinstelling blijft aan. De optie 1080P 24Hz is toegevoegd aan de video-instellingen en deze geeft op de M8 een geweldige verbetering van de weergave van films die een framerate van 23.976 fps  hebben (dat hebben de meeste films).

Beste Netflix
Ook Netflix gebruikt de 23.976 fbps en loopt op de M8 geweldig  soepel, geen schokken meer bij horizontale bewegingen. Voor Netflix  is dit de beste firmware die ik tot nu toe heb gezien. Nu nog even wachten tot Netflix ook echte HD-weergave vrijgeeft op alle Androids, dan kunnen we ook legaal HD kijken in plaats van daarvoor uit te wijken naar XBMC.

Root
De firmware is geroot zodat u desgewenst allerlei handige tooltjes kunt gebruiken om uw M8 verder te tweaken.


TWRP Recovery

De M8 is door ons voorzien van de TWRP Recovery tool die ook veel gebruikt wordt op Android telefoons en tablets.  Hiermee kunt u eenvoudig backups maken van uw systeem en u kunt deze gebruiken om komende versies van onze inrichting voor de M8 simpel te installeren.

Dolphin Browser met Flashondersteuning 

De Dolphin browser, de beste browser voor Android hebben wij alvast op de M8 geïnstalleerd.  Deze is door ons ook uitgerust met Flashondersteuning door middel van een gehackte versie van Adobe Flash.

Autostart and Stay!

Een nieuwe app waarmee u uw M8 automatisch kunt laten opstarten met bijvoorbeeld XBMC of  Spotify. Het probleem dat Spotify na een tijdje inactiviteit in slaapstand gaat en niet meer via Spotify Connect bediend kan worden is daarmee verholpen. De Stay-optie houdt Spotify wakker.

XBMC

Uiteraard leveren wij de M8 met de laatste officiële versie van XBMC die is voorzien van de meest interessante  addons  (een overzicht) ,  zodat u daar verder geen omkijken naar heeft.

Blijft er nog wat te wensen over?

Altijd natuurlijk, de M8 heeft nog problemen met een aantal apps zoals de Ziggo App of Dailymotion app. Deze geven wel geluid maar geen beeld. Ook is uitzetten via een optie op het scherm niet mogelijk. Dat werkt op de Minix X8 wel dus ik verwacht dat het niet lang duurt voordat dit ook opgelost is . Zodra die er is leveren wij deze nieuwe versie vanzelfsprekend uit.

Een ding weet ik zeker, u krijgt de M8 nergens beter en completer!

U heeft al een M8 en wilt deze graag laten voorzien van onze Custominrichting?

Bestaande klant?
Heeft u de M8 bij ons gekocht? Stuur ons even een e-mail en vermeld daarbij uw bestelnummer, dan regelen wij de update gratis.

U heeft elders de M8 gekocht?
Als de M8 even naar ons opstuurt zetten wij de nieuwe firmware er op. U kunt deze update hier bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FacebookTwitterMore...