Beamers die op Android draaien zijn al een tijd op de markt, maar zo’n bijzondere uitvoering ben ik nog niet eerder tegengekomen. De JmGO 1895 is vermomd als een old school projector en geeft je daardoor toch een beetje een ouderwetse bioscoop ervaring. Of hij ook zo’n ratelend geluid geeft heb ik alleen niet kunnen achterhalen. Dat zou het helemaal afmaken, al hoop ik dan wel dan je dat ook kunt uitzetten.

Zeg nou zelf, is het geen plaatje? De specs zijn uitstekend. FullHD 1920 x 1080 pixels, optische zoom, 4000:1 contrast en 1200 ANSI lumen. De JmGo is voorzien van autofocus en automatische trapezium correctie. Er zijn ook nog eens twee 5W speakers ingebouwd.

Hij draait op een JMGO 1895 Quad Core SOC (System on a Chipo) met 2 GB  RAM en 16 GB eMMc opslag, AC WiFi en Bluetooth 4.0. Er is een a USB 2.0 en een USB 3.0, aansluiting, netwerkaansluiting HDMI AV aansluiting een audio jack die tevens dient als aansluiting voor digitale audio. De JmGo firmware is op Android gebaseerd en kan ook 3D beelden weergeven.

Nadeeltje, hij is wel aan de prijs. Zelfs bij Aliexpress moet je er $1,678.00 voor neertellen en daar komen als je pech hebt nog BTW en invoerrechten bij.

Heb je zoveel kwaliteit niet nodig dan heb je voor veel minder geld ook al een aardige beamer.

Neem bijvoorbeeld de Alfawise A8. Die kost bij Gearbest nog geen 100 Euro en daar komen gegarandeerd geen BTW en invoerrechten bij.

 


FacebookTwitterMore...