Dutch Cloud TV

Als je nu Dutch Cloud TV opstart om een voetbalstream te scoren kom je van een koude kermis thuis. Het wedstrijdprogramma en alle streams zijn weg. De makers zij er mee gestopt, de reden is niet bekend, maar de kans lijkt me groot dat er een brief van de advocaat van Fox Sports op de deurmat is gevallen.  Eerder gebeurde dat al met Janlul.com, zo gaat het kat-en-muis spelletje door. Er zal wel weer een opvolger van Dutch Cloud TV komen maar tot die tijd is het behelpen met het aloude SportsDevil.  Heb je SportsDevil niet meer in Kodi staan? Je kunt het downloaden uit de repository van TVaddons.nl De handleiding staat ook op deze site.

Update: De streams zijn deels terug. De echte reden van het uitkleden van de add-on is ook bekend: te veel gezeur van gebruikers. Zie de mededeling in het forum van DutchCloudTV 

 

Genesis

Ook Genesis is niet meer helemaal wat het is geweest. Het was zo simpel, Genesis starten, film kiezen en de 1080p versie werd automatisch geladen, tenminste als de optie “Automatisch afspelen” in Genesis aanstaat. Er zijn een aantal HDbronnen verdwenen en degenen die nog over zijn zoals MovieFarsi zijn dermate traag dat zo’n beetje elke 1080p versie direct op “Bufferen” springt.

bufferen

Oplossing: Zet Automatisch afspelen uit. Je vindt dit in Genesis onder Gereedschap> INSTELLINGEN: Afspelen.

genesisautoplay

Bij het kiezen van een film of serie krijg je dan een lijst met bronnen, zodat je zelf een goedwerkende bron kunt zoeken.

genesisbronnen

Het kan trouwens ook geen kwaad bronnen als bijvoorbeeld MovieFarsi uit te schakelen in de instelling BRONNEN: films van Genesis. Heb je daar geen last meer van.


FacebookTwitterMore...