Om eerlijk te zijn was ik nooit zo’n voorstander van het gebruik van skins in Kodi. Ze maakten het navigeren vaak langzamer en ingewikkelder. Marcos Qui heeft begin deze maand een nieuwe skin vrijgegeven, de Aeon MQ6 en deze is echt fantastisch mooi. Wij hebben deze skin op onze boxen geprobeerd en Aeon MQ 6 heeft nauwelijks invloed op de prestaties. Op alle quad core Androids en onder Windows loopt het verrassend soepel. De navigatie is misschien even wennen, maar als je gewoon de pijltjes toetsen gebruikt en niet de muis krijg je het wel onder de knie.

Aeon MQ6 is zo mooi dat we hebben besloten onze boxen voortaan ook alvast te voorzien van Kodi met deze skin. We hebben de skin wel wat aangepast zodat je bijvoorbeeld de video en audio add-ons wat makkelijker kunt vinden dan in de standaard versie.

Hieronder een video waarin je ziet hoe je deze skin kunt inschakelen en een korte demo van de menu’s en mogelijkheden.


In onze Members Area kun je onder Kodi voor Android en Kodi voor Windows een nieuwe versie van onze Kodi-inrichting met dez skin downloaden. Je kunt de Aeon skin dan activeren zoals in de video getoond. Bevalt het niet dan kun je simpel terug door in de Instellingen weer de Confluence skin te activeren.

Probeer het gewoon eens uit. Je gaat er geen spijt van krijgen.

 


FacebookTwitterMore...