Het heeft even geduurd maar eindelijk gaan wij de Minix Neo X8 en de X8-H in een customuitvoering aanbieden. Eigenlijk wilden we daarmee wachten tot Minix een officiële nieuwe firmware zou uitbrengen, maar dat duurt langer dan verwacht. De huidige betaversie werkt echter zo goed dat we het wel aandurven.

Wat biedt onze customversie aan extra’s:

TWRP Recovery

De Minix is door ons voorzien van de TWRP Recovery tool die ook veel gebruikt wordt op Android telefoons en tablets.  Hiermee kunt u eenvoudig backups maken van uw systeem en u kunt deze gebruiken om komende versies van onze inrichting voor de X8 simpel te installeren. Dus als de officiële nieuwe firmware er is krijgt u deze eveneens n onze customversie.

Dolphin Browser met Flashondersteuning 

De Dolphin browser, de beste browser voor Android hebben wij alvast geïnstalleerd.  Deze is door ons ook uitgerust met Flashondersteuning door middel van een gehackte versie van Adobe Flash.

Autostart and Stay!

Een nieuwe app waarmee u uw Minix automatisch kunt laten opstarten met bijvoorbeeld XBMC of  Spotify. Het probleem dat Spotify na een tijdje inactiviteit in slaapstand gaat en niet meer via Spotify Connect bediend kan worden is daarmee verholpen. De Stay-optie houdt Spotify wakker.


Hola!

Met deze app kunt u zich voordoen als bijvoorbeeld een Amerikaan. Handig voor de Netflix gebruikers. U krijgt een Amerikaans IP-adres en toegang tot de collectie die Netflix aan hun gebruikers in de Verenigde Staten biedt en dat is veel uitgebreider dan in Nederland en België.

Root

De firmware is geroot zodat u desgewenst allerlei handige tooltjes kunt gebruiken om uw Minix Neo 8 (-H) verder te tweaken.

XBMC for Minix met een keur aan extra’s en add-ons

Uiteraard nemen wij u in deze versie ook de enorme klus van het inrichten van XBMC uit handen. U krijgt XBMC volledig ingericht. Voor meer info kijk op de productpagina.

Ook de X8 in een customuitvoering

Op zoek naar een koopje? De Minix Neo X8 leveren wij ook in dezelfde customuitvoering zonder meerprijs!

U heeft al een Minix Neo X8 of een X8-H en wilt deze graag laten voorzien van onze Custominrichting?

Bestaande klant?
Heeft u de X8  of X8-H bij ons gekocht? Stuur ons even een e-mail en vermeld daarbij uw bestelnummer, dan regelen wij de update gratis.

U heeft elders de X8 gekocht?
Als de Minix even naar ons opstuurt zetten wij de nieuwe firmware er op. U kunt deze update hier bestellen.


FacebookTwitterMore...