Eerlijk is eerlijk, wij zijn gespecialiseerd in Android boxen, maar de kastjes die op Windows draaien hebben een aantal grote voordelen. Je kunt er meer applicaties op draaien en voor wat betreft het aansluiten van randapparatuur heb je ook meer mogelijkheden. Updates van het besturingssysteem zijn eenvoudiger, Netflix in HD is geen probleem en ook Kodi draait onder Windows net even een stukje beter. De Pipo X7S en Minix Z64 Windows zijn daarom al een tijdje populair als mediaplayer of desktopvervangers.

Wij hebben nu een nieuwe Windowsbox aan ons assortiment toegevoegd: de Beelink BT3. Deze box heeft net even wat betere specificaties en mogelijkheden zoals:

  • Gigabit Ethernet
  • Snellere dual band WiFi (ac)
  • USB 3.0
  • Ultra (4K) HD-beeld
  • meer opslag (64Gb)

 

Goedkope vervanger van je oude desktop computer

De Beelink BT3 is niet alleen een prima mediaplayer maar ook een goedkope vervanger van je trage oude desktop computer. Energiezuinig en volledig stil! Hij draait moeiteloos een Officepakket en zelfs PhotoShop. De Beelink wordt geleverd met een beugel die je achter een monitor kunt bevestigen. Draadloze muis en toetsenbord koppelen en je hebt een “clean desk”.

Beelink BT3

Mooi of niet? Voor nog geen 180 Euro heb je een nieuwe en complete pc met Windows 10 inclusief licentie.


FacebookTwitterMore...