Bedankt voor de aankoop van de EnyBox 1. Als je onze Plug & Play versie hebt gekocht zul je zien dat wij ons best hebben gedaan om de EnyBox X1 in een optimale staat te leveren. De belangrijkste instellingen en laatste updates hebben al voor je geregeld. Internet moet je nog wel even zelf aansluiten.

WI-FI EN ETHERNET AANSLUITEN

Je vindt deze instellingen via Set Up rechts onder in het startscherm.

x1-system

Kies vervolgens Networks.

x1-netwerk


Wil je gebruik maken van Wi-Fi,  Kik op Wireless  network en selecteer je netwerk. Daarna kun je het wachtwoord invoeren en verbinding maken.

Gebruik je een Ethernetaansluiting via een netwerkkabel dan zal de EnuBox Ethernet automatisch activeren zodra de kabel ingeplugd.

Meer hoef je eigenlijk niet in te stellen, maar misschien is het goed de volgende instellingen nog even langs te lopen.

RESOLUTIE EN FREQUENTIE:

De EnyBox zal automatisch een optimale resolutie en frequentie kiezen.

x1-resolutie

Mocht je deze instelling willen wijzigen kies Display – Resolution en zet Best Display van Open naar Close. Kies vervolgens de gewenste resolutie en frequentie.

SCHERMGROOTTE

Zie je zwarte balken aan de randen of valt een deel van het beeld weg, dan kun je de afmetingen aanpassen via Display-> Adjustement.  Met behulp van de pijltjes kun je het beeld gelijk maken aan de grootte van je scherm.

x1-beeldgrootte

GELUIDSINSTELLINGEN

Onder Sound Settings vind je de geluidsinstellingen. Je hebt de volgende opties.

x1-geluidsinstellingen

PCM
Standaardinstelling voor geluid via HDMI of AV-uitgang

HDMI
Geeft Dolby en DTS geluid digitaal en ongedecodeerd door via HDMI. Geschikt voor versterkers met Dolby/DTS decoder.(Gebruik in de geluidsinstellingen van Kodi (Systeem->Instellingen->Systeem-> Geluidsuitgang) de optie Activeer doorvoer. Aantal kanalen in Kodi op 2.0 laten staan).

SPDIF

Geeft Dolby en DTS geluid digitaal en ongedecodeerd door via de optische uitgang. Geschikt voor versterkers met Dolby/DTS decoder. (Gebruik in de geluidsinstellingen van Kodi (Systeem->Instellingen->Systeem-> Geluidsuitgang) de optie Activeer doorvoer. Aantal kanalen in Kodi op 2.0 laten staan).

Hiermee heb je de belangrijkste instellingen wel gehad en kun je verder met het verkennen van de mogelijkheden van de Enybox.

Meer instellingen vind je onder General -> More Settings (onderaan).

Ga je apps als Kodi, Showbox en Terrarium TV gebruiken, lees dan zeker even de handleidingen voor deze apps. Je vindt ze in het menu hier naast.

 


Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...