Bedankt voor de aankoop van de EM95. Als je onze Plug & Play versie hebt gekocht zul je zien dat wij ons best hebben gedaan om deze box in een optimale staat te leveren. De belangrijkste instellingen en laatste updates hebben al voor je geregeld. Je kunt eigenlijk direct aan de slag, maar misschien is het goed de volgende instellingen nog even langs te lopen.

WI-FI EN ETHERNET AANSLUITEN

Je vindt deze instellingen via het tandrad rechts onder in het startscherm. Kies vervolgens Netwerk.

WeTek netwerk

Wil je gebruik maken van Wi-Fi,  Kik op Wi-Fi en selecteer je netwerk. Daarna kun je het wachtwoord invoeren en verbinding maken.

Gebruik je een Ethernetaansluiting via een netwerkkabel dan zal de EM95 Ethernet automatisch activeren zodra de kabel ingeplugd.


RESOLUTIE EN FREQUENTIE:

De EM95  zal automatisch een optimale resolutie en frequentie kiezen. Wil je deze instelling veranderen ga naar Weergave

WeTek resolutie

Zet auto switch to default resolution uit en kies de gewenste resolutie en frequentie.

SCHERMGROOTTE

Zie je zwarte balken aan de randen of valt een deel van het beeld weg, dan kun je de afmetingen aanpassen via WeergaveScreen Position.  Via zoom in en zoom out kun je het beeld gelijk maken aan de grootte van je scherm.

WeTek zoom

GELUIDSINSTELLINGEN

Onder het tabblad Audio vind je de geluidsinstellingen. Via Digital Sounds kun je de gewenste geluidsuitgang instellen. Met auto-detection aan hoef je waarschijnlijk niets aan te passen.  Als je deze optie uitzet kun je regelen hoe het geluid naar de TV en/of versterker wordt doorgegeven.

WeTek geluid

PCM
Standaardinstelling voor geluid via HDMI of AV-uitgang

HDMI
Geeft Dolby en DTS geluid digitaal en ongedecodeerd door via HDMI. Geschikt voor versterkers met Dolby/DTS decoder.(Gebruik in de geluidsinstellingen van Kodi (Systeem->Instellingen->Systeem-> Geluidsuitgang) de optie Activeer doorvoer. Aantal kanalen in Kodi op 2.0 laten staan).

SPDIF

Geeft Dolby en DTS geluid digitaal en ongedecodeerd door via de optische uitgang. Geschikt voor versterkers met Dolby/DTS decoder. (Gebruik in de geluidsinstellingen van Kodi (Systeem->Instellingen->Systeem-> Geluidsuitgang) de optie Activeer doorvoer. Aantal kanalen in Kodi op 2.0 laten staan).

Hiermee heb je de belangrijkste instellingen wel gehad en kun je verder met het verkennen van de mogelijkheden van de EM95. Voor een aantal van de door ons toegevoegde apps vind je een korte handleiding onder apps in de kolom rechts.


Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...