Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of heeft de inrichting van uw minicomputer wat meer tijd nodig. Dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Nederland

De verzendkosten voor Nederland bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post.nl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

België

Verzendkosten naar België zijn € 7,-.

Verzending overige landen

Voor overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag: info@androidminicomputer.nl of via onze contact pagina

Bestelling afhalen (na overleg)

Wij bieden u ook de mogelijkheid uw bestelling gratis af te halen in Beverwijk. Wij hebben geen winkel dus dit is alleen mogelijk na overleg en afspraak. Geef bij uw bestelling aan dat u wilt afhalen. Betaling kan vooraf via bijv. iDeal of contant (liefst gepast) bij afhalen.

PINNEN IS NIET MOGELIJK!