Android Mini PC’s

Je ziet ze ineens overal opduiken. Leuke en goedkope apparaatjes, maar wat kun je er nu precies met zo’n Android Mini PC? Dat gaan we je op deze website allemaal uitleggen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Dit apparaatje kan meer dan een AppleTV.

CX 803 Mini pc tv stick

CX 803 Mini pc tv stick

Maak van je TV een Smart-TV!

Steek de Android Mini PC in een HDMI-ingang van je TV en je kunt YouTube kijken of Uitzending Gemist, luisteren naar je favoriete muziek via Spotify of Deezer, Angry Birds spelen en nog veel meer dingen die je misschien niet direct verwacht. WiFi is ingebouwd.

Live voetbal uit alle belangrijke competities kan, maar ook films en series kun je met zo’n mini computer op je TV bekijken en je hoeft ze niet eens te downloaden. Je kunt ze direct van internet streamen.

Inclusief XBMC Media Center!

Als enige in Nederland leveren wij de Android Mini PC’s met XBMC Media Center voorgeïnstalleerd en in een volledig Nederlandstalige versie.

Meer over XBMC Media Center

Beperkt assortiment – optimale service

Ons assortiment is beperkt. Wij leveren alleen producten die we zelf grondig hebben getest. Daardoor is de kwaliteit gegarandeerd en kunnen we je een optimale service bieden.