Wij zijn blij dat je voor ons hebt gekozen. Wij zorgen er voor dat jij geen spijt krijgt, daar kun je van op aan.  Daarom hebben wij deze Members Area. Wat heb je er aan?

EHBKEerste Hulp Bij Kodi

Het veel gebruikte Kodi wil nog wel eens problemen geven. Kodi valt spontaan uit, add-ons doen het plotseling niet meer of geven meldingen geven als “Fout in script” “Controleer logbestand”. Ga er dan maar eens aanstaan om te achterhalen waar dat precies zit. Geen nood wij hebben als een soort Eerste Hulp Bij Kodi in onze Members Area een oplossing klaar staan. Met een paar klikken heb je weer een fris en fruitige Kodi voorzien van de nieuwste add-ons.

Zie onderstaande demo die is gemaakt met onze meest verkochte box, de WeTek Core

backupBackup van je box

Je komt er altijd te laat achter dat je eigenlijk een backup hand moeten maken. Geen nood, daarom hebben wij voor een aantal van de box een klant-en-klare backup klaar staan. Downloaden en installeren en je box draait weer. Die service vind je bij geen enkele andere kastjesverkoper.

extraappsExtra apps

Niet alle apps zijn beschikbaar in de Playstore van Google. Vaak zijn dat hele handige en interessante toepassingen. Ook die vind je in deze Members Area


In de rechterkolom vind je links naar de downloads, backups  en upgrades.

De links werken alleen als je bent ingelogd op je account bij onze website.

Nog geen account?

Een account is gratis voor klanten die hun box bij ons hebben gekocht. Heb je ergens anders een box gekocht? Geen probleem, koop een account in onze webshop dan krijg je alsnog toegang.

Ben je vergeten bij je bestelling een account aan te maken neem dan even contact op met vermelding van je bestelnummer, dan maken wij alsnog een account aan.

Deel deze pagina

FacebookTwitterMore...